МАЙСТЕРНІСТЬ УЧИТЕЛЯ СТИМУЛЮВАТИ ТВОРЧУ АКТИВНІСТЬ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЧИТАННЯ - Осадченко, І.; Сидоренко, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті подано матеріал щодо майстерності учителя стимулювати творчу активність молодших школярів на уроках української мови та читання. The article describes the teacher’s ability to stimulate primary schoolchildren’s creativity in lanquage and reading classes.