МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПОЗАКЛАСНОГО ЧИТАННЯ У СПАДЩИНІ В. СУХОМЛИНСЬКОГО - Пархета, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається проблема організації позакласного читання. Увага приділяється методиці роботи з книжкою у практиці В.О. Сухомлинського. The article deals with the problem of organization of home-reading. The attention is paid to the methodology of working with books in practice of V. Sukhomlinsky.