ВЕРБАЛЬНІ ЗНАКИ ЕТНОКУЛЬТУРИ В УКРАЇНСЬКОМУ ДИТЯЧОМУ ФОЛЬКЛОРНОМУ МОВЛЕННІ - Черевченко, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті характеризуються вербальні знаки етнокультури в українському дитячому фольклорному мовленні, розглядається концептуально-мовне тло колискових пісень та забавлянок. Language conceptual background of lullabies, verbal forms of ethnic culture in Ukrainian children folklore speech are dealt with in the article.