АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ЗАЙМАЮТЬСЯ ПРОБЛЕМАМИ СІМЕЙНОГО ВИХОВАННЯ У НІМЕЧЧИНІ - Чирікова, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті визначено місце сім’ї у сучасному світі; окреслені тенденції до актуалізації сімейного виховання у педагогіці; проаналізовано і систематизовано діяльність організацій, що займаються вирішенням проблем сімейного виховання на території Німеччини. The article defines the place of the family in the modern world; outlines the tendencies to intensification in pedagogy; analyses and systematizes the activity of the family education on the territory of Germany.