ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНСТИТУТУ БАТЬКІВСТВА У ПЕРІОД ІСНУВАННЯ СЛОВ’ЯНСЬКИХ ПЛЕМЕН ТА КНЯЖУ ДОБУ - Ярошинська, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті здійснено аналіз виховної діяльності інституту батьківства у період існування слов’янських племен та в Княжу добу. Розкрито основні тенденції його розвитку та особливості функціонування на Україні в окреслений період. The article analyses the parental in rearing in the Slavic Tribes and Kiev Rus period. The main tendencies of its development and functioning peculiarities in the described period in Ukraine are given.