СОЦІОЛІНГВІСТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ СТАТУСУ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У ПІВДЕННІЙ АФРИЦІ (SAE) - Безлюдний, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті автор розглядає соціолінгвістичні особливості статусу англійської мови у південній Африці (SAE). The author of the article considers the sociolinguistic peculiarities of the English language status in South Africa.