ДИДАКТИЧНІ МОЖЛИВОСТІ ОСВІТНЬОГО РЕСУРСУ ПРИ ВИВЧЕННІ ХРИСТИЯНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ - Возна, З. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена вивченню умов теорії і практики формування християнської культури в учнів загальноосвітньої школи та майбутніх педагогів. Досліджується проблема можливостей освітнього ресурсу середньої і вищої школи у справі вирішення проблем формування духовної культури на основі християнських цінностей. The article is dedicated to surveying conditions of theory and practice of secondary school pupils and future teachers’ christian culture formation. It considers the issue of secondary schools and universities educational resource possibilities solving problems of forming spiritual culture on the basis of christian values.