ФОРМУВАННЯ ЛІНГВОКУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНЦІЇ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Добринець, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена необхідності формування лінгвокультурологічної компетенції студентів педагогічного університету в процесі вивчення іноземних мов. Наводяться приклади прийомів, за допомогою яких може бути сформована лінгвокультурологічна компетенція. The article is devoted to the necessity of the formation of lingo-cultural competence. The students of Pedagogical University should possess this competence in the process of foreign languages learning. Some ways of formation of lingocultural competence are given.