МОДЕЛЮВАННЯ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО СЕРЕДОВИЩА ПРОФІЛЬНОЇ ШКОЛИ - Іванюк, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Дослідження присвячено сутнісній структурі процесу моделювання навчально-виховного середовища профільної школи в сільській місцевості. The article considers the structural essence of the process of modelling educational environment of country schools with a bias to a certain subject.