ДІАЛОГІЧНА ВЗАЄМОДІЯ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ТА УЧНІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ЯК НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Мазурік, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена діалогічній взаємодії майбутнього вчителя іноземної мови та учнів початкових класів як науково-педагогічній проблемі. Article deals with the dialogical interaction between teacher of English and junior pupils as scientific and pedagogical problem.