СУЧАСНІ ЗАРУБІЖНІ ПЕДАГОГІЧНІ КОНЦЕПЦІЇ ВИХОВАННЯ: ВИЗНАЧЕННЯ КЛЮЧОВИХ ПОНЯТЬ - Плахотнюк, О. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлено визначення поняття «концепція» та охарактеризовано основні педагогічні концепції з філософської точки зору. We have determined the definition of the term «conception» and characterized the main pedagogical conceptions from the point of view of philosophy in the article.