НЕВИЧЕРПНЕ ДЖЕРЕЛО НАРОДНОЇ МУДРОСТІ - Побірченко, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор аналізує традиції виховання в українській сім’ї, їх позитивний та негативний вплив на розвиток дітей у другій половині ХІХ – початку ХХ ст. The author analyses the Ukrainian family’s upbringing traditions, their positive and negative influence on children’s development in the second part of XIX-th – the begining of XX century.