ПРИНЦИПИ СТАНОВЛЕННЯ ЕРГОНОМІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА - Сидорчук, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Для організації формування ергономічної культури майбутнього педагога важливо з’ясувати закономірності цього процесу, що знаходять своє вираження в основних положеннях, які визначають його загальну організацію, зміст, форми і методи, тобто принципи. For the actual practice of the process structure of future teacher ergonomic culture development it is very important to clarify the mechanism of such process, which is reflected in the main provisions defying its common organization, content, forms, principles and methods, so on.