QUESTIONING IN CLASSROOMS - Федічева, Н. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розглядаються системи опису рівнів та типів запитань, що викладачі використовують на заняттях. Надається розроблена автором таблиця для аналізування різних видів запитань. The article investigates systems for describing the different levels and types of questions that teachers use in their classrooms. The instrument for analyzing questioning in classrooms is given in the article.