УДОСКОНАЛЕННЯ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ У СИСТЕМІ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ - Фуклєва, Г. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі розвитку професійної компетентності вчителя іноземної мови у системі перепідготовки The article deals with the methodological problems of organizing educational process in the system of in – service education.