РОБОТА НАД ДЕФЕКТАМИ ЗВУКА І СЛОВА У ДИТЯЧОМУ СПІВІ - Ятло, Л. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються прийоми і методи роботи над дефектами звука і слова у дитячому співі у поєднанні із принципами їх застосування в роботі з дитячим хоровим колективом. In article the receptions of capture the technique of breathing of singer are examined and methodical advices are given in relation to their application in practical work with child’s choral collective.