ТЕСТОВИЙ КОНТРОЛЬ ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ З ДИСЦИПЛІНИ «ШКІЛЬНИЙ КУРС ХІМІЇ ТА МЕТОДИКА ЙОГО ВИКЛАДАННЯ» - Блажко, Олег (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті йдеться про тестовий контроль знань та умінь студентів з дисципліни «Шкільний курс хімії та методика його викладання». Проаналізовано останні дослідження та публікації стосовно тестової перевірки знань та умінь студентів педагогічних університетів з методичних дисциплін. Наведено приклади тестових завдань відкритої та закритої форми, ситуаційних тестів, які використовуються для перевірки методичних знань та умінь майбутніх учителів хімії. В статье идет речь о тестовом контроле знаний и умений студентов по дисциплине «Школьный курс химии и методика его преподавания». Проанализированы последние исследования и публикации относительно тестовой проверки знаний и умений студентов педагогических университетов по методическим дисциплинам. Приведены примеры тестовых заданий открытой и закрытой формы, ситуационных тестов, которые используются для проверки методических знаний и умений будущих учителей химии. In the article language speech goes about test control of knowledges and abilities of students from discipline the «School course of chemistry and method of it teaching». The last researches and publications in relation to test verification of knowledges and abilities of students of pedagogical universities from methodical disciplines are analysed. The examples of test tasks of the opened and closed form, situatioonal tests which are used for verification of methodical knowledges and abilities of future teachers of chemistry are resulted.