КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПРОВЕДЕННЯ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВИХ ПРАКТИК З ГЕОГРАФІЇ - Гордашевська, Ганна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються особливості застосування компетентнісного підходу до проведення навчально-польових практик з географії. Подається трактовка деяких вихідних понять проблеми. Доведено ефективність компетентнісного підходу в освіті майбутніх учителів як головного чинника формування їхнього професіоналізму. В статье раскрываются особенности применения компетентносного подхода к проведению учебно-полевых практик по географии. Подается трактовка некоторых исходных понятий проблемы. Доказана эффективность компетентностного подхода в обучения будущих учителей как главного фактора формирования их профессионализма. In the article the features of application of the competence going open up near a leadthrough the educational-field practical worker from geography. Interpretation of some initial concepts of problem is given. There is efficiency of competence approach in education of teachers as a main factor of forming of professionalism.