ДО ПИТАННЯ ПРО РЕГІОНАЛЬНИЙ КОМПОНЕНТ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ТУРИСТСЬКОЇ ОСВІТИ - Кобзова, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто регіональний компонент змісту професійної туристської освіти, виявлено змістовну основу та принципи формування регіонального компоненту професійної туристської освіти на Луганщині. В статье рассмотрен региональный компонент содержания профессионального туристского образования, выявлены содержательная основа и принципы формирования регионального компонента профессионального туристского образования на Луганщине. The regional component of the tourism professional education content is considered in the article, basis and principles of regional component of the tourism professional education in Luhansk region are identified.