ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТАМ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Кобилянський, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Порівнюються особливості викладання предмету «Безпека життєдіяльності» для економічних спеціальностей у вищих навчальних закладах. Розглядаються вміст і структура програми, особливості вивчення курсу студентами. Зроблений висновок про погіршення професійній підготовки фахівців економічної спрямованості і необхідності коригування програми викладання курсу БЖД. Сравниваются особенности преподавания предмета «Безопасность жизнедеятельности» для экономических специальностей в высших учебных заведениях. Рассматриваются содержание и структура программы, особенности изучения курса студентами. Сделанный вывод об ухудшении профессиональной подготовки специалистов экономической направленности и необходимости корректировки программы преподавания курса БЖД. The features of teaching of object are compared «Safety of vital functions» for economic specialties in higher educational establishments. Maintenance and program structure, features of study of course students, is examined. A conclusion is done about worsening professional preparation of specialists of economic orientation and necessity of adjustment of the program of teaching of course of safety of vital functions.