СТАН ВИХОВАНОСТІ У СТУДЕНТІВ ТЕХНІЧНИХ ВНЗ СУСПІЛЬСТВОЗНАВЧИХ ЦІННОСТЕЙ - Корницька, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена висвітленню стану вихованості у студентів технічних вищих навчальних закладів суспільствознавчих цінностей за результатами експериментальної роботи. Проведено порівняння одержаних даних у різних регіонах України, що дало змогу виявити спільні і відмінні риси у рівнях вихованості у студентів досліджуваних властивостей. В статье освящаются уровни воспитанности у студентов высших технических учебных заведений обществоведческих ценностей по результатам экспериментальной работы. Проведен сравнительный анализ данных, полученных в разных регионах Украины, что дало возможность выявить схожесть и различия в уровнях воспитанности у студентов исследуемых качеств. The article is devoted to the lighting the state of the technical higher educational establishments’ students breeding of social values as a result of experimental work. Comparison of findings in the different regions of Ukraine is conducted, that enabled to get general and distinguishing features in the levels of students’ breeding of the explored properties.