ЗМІСТ ПОНЯТТЯ «МОРАЛЬНА ПОВЕДІНКА» В КОНТЕКСТІ ДОСЛІДЖЕНЬ ПЕДАГОГІВ РІЗНИХ ЧАСІВ - Кузьменко, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті викладено основи поняття «моральна поведінка» в контексті досліджень відомих педагогів різних часів. Матеріали можуть використовуватися у процесі здійснення навчально-виховної роботи. В статье изложены основы понятия «моральное поведение» в контексте исследований известных педагогов разных времен. Материалы могут использоваться в процессе осуществления учебно-воспитательной работы. The principles of the concept «moral behaviour» in the research context of teachers of different times are set forth in this article. These materials can be used in the educational process.