ТВОРЧА САМОРЕАЛІЗАЦІЯ ОСОБИСТОСТІ ЯК НАУКОВА ПРОБЛЕМА - Ненько, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Автор досліджує історію поняття «самореалізація», розглядає використання цього терміну у вітчизняній і зарубіжній психологічній, педагогічній, філософській, соціологічній і іншій суспільно-науковій літературі. Автор исследует историю понятия «самореализация», рассматривает использование этого термина в отечественной и зарубежной психологической, педагогической, философской, социологической и другой общественно-научной литературе. The author investigates the history of the term «self-realization», studies the usage of this term in native and foreign psychological, pedagogical, philosophical, sociological and other society-scientific literature.