ОРГАНІЗАЦІЯ ЕТНОГРАФІЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ З ДЕКОРАТИВНО- ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА У МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Андрощук, Ігор (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті обґрунтовано значення етнографічних досліджень з декоративно-прикладного мистецтва у майбутніх вчителів трудового навчання, визначено зміст, особливості та методи їх здійснення. В статье обосновано значение этнографических исследований из декоративно-прикладного искусства у будущих учителей трудового обучения, определено содержание, особенности и методы их осуществления. The meaning of ethnographical researches in applied arts for future labour training teachers has been proved, the contest, the peculiarities of investigation and the methods of its fulfillment have been determined in the article.