ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ ЗАСАДИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ УЧНІВ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Андрощук, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті обґрунтовано значення самостійної роботи учнів і визначено психолого-педагогічні засади організації самостійної роботи учнів на уроках трудового навчання. В статье обосновано значение самостоятельной работы учащихся и определены психолого-педагогические принципы организации самостоятельной работы школьником на уроках трудового обучения. This article is about the meaning of student’s independent work and defined psychological and pedagogical bases in organization student independent work on the lessons of labor training.