НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ (ТЕХНОЛОГІЙ) ПЕДАГОГІЧНОМУ МЕНЕДЖМЕНТУ - Буга, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається педагогічний менеджмент, оскільки саме він є складовою діяльності будь-якого працівника навчального закладу, у центрі якого керування з орієнтацією на конкретну людину. В статье рассматривается педагогический менеджмент, поскольку только он является частью деятельности любого работника учебного заведения, в центре которого управление с ориентированием на конкретного человека. The article is devoted to the pedagogical management for it is the very essential pail of the realm of any employer in an educational institution. And the influence of there of is directed upon a specific person.