ОБРАЗНИЙ КОМПОНЕНТ В СТРУКТУРІ ТЕХНІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Гедзик, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті проаналізовано процес формування наочно-образного компонента мислення, який виконує пізнавальну функцію в технічній діяльності і базується на предметно-практичному досвіді суб’єкта. В статье проанализирован процесс формирования наглядно-образного компонента мышления, который выполняет познавательную функцию в технической деятельности и базируется на предметно-практическом опыте субъекта. The process of forming of evidently vivid komponenta thought, which executes a cognitive function in technical activity and is based on in detail practical experience of subject is analysed in the article.