ПРОБЛЕМИ ТА НАПРЯМИ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Глуханюк, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена обґрунтуванню основних положень екологічної підготовки майбутніх вчителів трудового навчання. Визначено мету, етапи, завдання, форми, технології та методи цієї підготовки. Cтатья посвещенна обоснованию основных положений екологической подготовки будущих учителей трудового обучения. Определено цель, этапы, задания, формы, технологии и методы этой подготовки. The article is devoted to grounding of initial points of ecological training of future teacher of training education. Purpose, stages, assignment, forms, technologyes and metods of this training are determined.