НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ – ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ І КРЕСЛЕННЯ - Корець, Микола; Гуменюк, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті описана модель професіональної компетентності, розроблена дидактична система підготовки педагога та обґрунтовано змістове наповнення професійної підготовки майбутніх вчителів технологій і креслення. В статье описана модель профессиональной компетентности, разработана дидактическая система подготовки педагога и обосновано содержательное наполнение профессиональной подготовки будущих учителей технологий и черчения. The article describes the professional competency model developed didactic system of teacher training and grounded semantic content of training future teachers of technology and drawing.