ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ЗАСТОСУВАННЯ МОДУЛЬНО-РОЗВИВАЛЬНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ - Красноштан, Ігор; Пащенко, Майя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються педагогічні умови застосування модульно-розвивальної системи навчання. Модульне навчання, як ніяке інше, підходить на роль концептуально-технологічної основи реформування не окремих аспектів, а всієї освітньої діяльності в межах навчального закладу. В статье раскрываются педагогические условия применения модульно-развивающей системы обучения. Модульное обучение, как никакое другое, подходит на роль концептуально-технологической основы реформирования не только отдельных аспектов, а и всей образовательной деятельности учебного заведения. Clearing up the role of the modul-developing education in harmony with personal relations between teacher and pupils one every level of the moduldeveloping process.