СУЧАСНІ ІНТЕРАКТИВНІ МЕТОДИ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ НАВИЧОК САМООСВІТИ У ШКОЛЯРІВ - Макарчук, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються педагогічні проблеми формування навичок самоосвіти у школярів із використанням сучасних інтерактивних методів навчання. Також розкривається зміст і значення самоосвітньої діяльності старшокласників і акцентується увага на проблемі самоосвіти на сучасному етапі. В статье рассматриваются педагогические проблемы формирования навыков самообразования у школьников с использованием современных интерактивных методов обучения. Также раскрывается смысл и значение самообразовательной деятельности старшеклассников и акцентируется внимание на проблеме самообразования на современном этапе. The article reveals pedagogical problems of pupils self education skills formation ith the modern interactive methods of education. The article covers the essence and importance of self-education. Much attention is paid to the problem of self-education at the contemporary stage.