СТРУКТУРА СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Марущак, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриті об’єктивні та суб’єктивні складові системного підходу до професійної підготовки майбутніх учителів трудового навчання. Підкреслюється необхідність створення системи професійної підготовки, що забезпечує відповідний розвиток майбутніх фахівців, тобто системи з ознаками інтегративності, цілісності, багатоаспектного формування майбутнього учителя трудового навчання як особистості. В статье раскрыты объективные и субъективные составные системного подхода к профессиональной подготовке будущих учителей трудового обучения. Подчёркивается необходимость создания системы профессиональной подготовки, обеспечивающей соответствующее развитие будущих специалистов, то есть системы с признаками интегративности, целостности, многоаспектного формирования будущего учителя трудового обучения как личности. In the article the objective are exposed and subjective component approach of the systems to professional preparation of future teachers of the labour teaching. The necessity of creation of the system of professional preparation, providing the proper development of future specialists is underlined, that systems with the signs of integrity, multidimensional forming of future teacher of the labour teaching as personality.