ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА, ЯК ЗАСІБ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ДО РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ ДІТЬМИ - Полетай, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті проведено аналіз психолого-педагогічної літератури щодо дослідження ролі педагогічної практики у формуванні майбутнього вчителя трудового навчання та впливу її на розвиток вмінь та навичок роботи з обдарованими дітьми. В статье проведено анализ психолого-педагогической литературы относительно исследования роли педагогической практики в формировании будущего учителя трудового обучения и влияния ее на развитие умений и навычек работы с одаренными детьми. The article analyzed the psychological-pedagogical literature on research on the role of pedagogical practices in shaping the future of labor education teachers to work with gifted children.