СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Стешенко, Володимир (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються особливості формування змісту професійноїпідготовки майбутніх учителів трудового навчання у різні історичні періоди, починаючи з моменту її виникнення, та визначаються основні напрямки подальшого дослідження цієї проблеми. В статье раскрываются особенности формирования содержания профессиональной подготовки будущих учителей трудового обучения в разные исторические периоды, начиная с момента ее возникновения, и определяются основные направления дальнейшего исследования этой проблемы. The article deals with some features of professional preparation forming in the future labourteachers. The author pays special attention its different historical periods from the moment of its foundation, and determins the basic directions to the research this problem.