ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС ТА МЕТОДИКА ЙОГО ВИВЧЕННЯ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ - Тарененко, Григорій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розкривається сутність та структура технологічного процесу виготовлення столярних виробів та методика його вивчення на уроках трудового навчання. В статье раскрывается сущность и структура технологического процесса изготовления столярных изделий и методика его изучения на уроках трудового обучения. In the article essence and structure of technological process of making of wares of joiners’s opens up ta method of his study on the lessons of labour studies.