ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНЬО-КОНСТРУКТОРСЬКИХ ЗНАНЬ ТА ВМІНЬ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ - Харитонова, Валентина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті розкривається необхідність формування у студентів художньо-конструкторських знань та вмінь у процесі підготовки інженерно-педагогічних кадрів для легкої промисловості. В статье раскрывается необходимость формирования у студентов художественно-конструкторских знаний и умений в процессе подготовки инженерно-педагогических кадров для легкой промышленности. In the article a forming necessity opens up for the students of artisticallydesigner knowledge’s and abilities in the process of training of engineerpedagogical personnel’s for light industry.