МОРАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ ЗАСОБАМИ НАРОДНОЇ ПЕДАГОГІКИ - Бабій, Інна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється питання про мету, зміст і засоби морального виховання в народній педагогіці. Подається теоретичний аналіз наукової літератури. В статье раскрывается вопрос о цели, содержании и средствах морального воспитания в народной педагогике. Подается теоретический анализ научной литературы. In the article a question lights up about a purpose, maintenance and facilities of moral education in folk pedagogics. The theoretical analysis of scientific literature is given .