РОДИНА ТА ЇЇ РОЛЬ У ВИХОВАННІ ШАНОБЛИВОГО СТАВЛЕННЯ ДО МАТЕРІ - Бутенко, Ольга (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлюється роль родини у вихованні в дітей шанобливого ставлення до батьків, зокрема до матері. В статье освещается роль семьи в воспитании у детей уважительного отношения к родителям, в частности к матери. In the article the role of family is examined in education for the children of deferential attitude toward parents, in particular to the mother.