ФОРМУВАННЯ ЛОГІКО-МАТЕМАТИЧНИХ ПОНЯТЬ У ДІТЕЙ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Іщенко, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі логіко-математичного розвитку дошкільників, розкрито ефективні форми, методи та засоби формування логіко-математичних понять у дітей 5–6 років. Статья посвящена проблеме логико-математического развития дошкольников, раскрыто эффективные формы, методы и средства формирования логико-математических понятий у детей 5–6 лет. The article is devoted the problem of development of logik-mathematical under-fives, effective forms, methods and facilities of forming of logikmathematical concepts, are exposed for children 5–6 years.