РЕТРОСПЕКТИВНИЙ АНАЛІЗ ПРОБЛЕМИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ У СОЦІАЛЬНОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Карнаух, Леся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто ретроспективний аспект проблеми збереження життя і здоров’я дітей дошкільного віку у соціальному середовищі. В статье рассматривается ретроспективный анализ проблемы сохранения жизни и здоровья детей дошкольного возраста в социальной среде. The analysis of life and health preservation problem of pre-school children in the social surroundings through the retrospective aspect is done.