ПРО ПИТАННЯ КОРИГУВАННЯ ПРОГРАМИ З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ У ВИЩИХ ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ - Кобилянський, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті порівнюються особливості викладання предмету «Безпека життєдіяльності» для економічних спеціальностей у вищих начальних закладах. Розглядаються зміст і структура програми, особливості вивчення курсу студентами. Зроблено висновок про недоцільність його викладання на І курсі у першому семестрі. В статье сравниваются особенности преподавания предмета «Безопасность жизнедеятельности» для экономических специальностей в высших учебных заведениях. Рассматриваются содержание и структура программы, особенности изучения курса студентами. Сделан вывод о нецелесообразности его преподавания на I курсе в первом семестре. The article provides information of the peculiarities of the Life Safety course taught to students of Economy Departments. The contents ad structure of the standard and the characteristics of students’ learning are described. The author draws the conclusion of teaching it to 1st year students in fall semester being inappropriate.