КРЕАТИВНИЙ РОЗВИТОК ОСОБИСТОСТІ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ ЗАСОБАМИ МУЗИКИ - Мерзлюк, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті актуалізується проблема креативного розвитку дітей дошкільного віку засобами музики. Акцент зроблено на процесі організації занять з музики в дошкільних закладах, запропоновано етапи організації процесу слухання музики та подано методичні рекомендації щодо формування креативного мислення у дітей. В статье актуализируется проблема креативного развития детей дошкольного возраста средствами музыки. Акцент сделан на процессе организации занятий по музыке в дошкольных учреждениях, предложены этапы организации процесса восприятия музыки и методические рекомендации по формированию креативного мышления у детей. The article is devoted to the problem of creativity of preschool-year Children by means of music. The attention is focused on the process of lessons’ organisation in pre-school establishments. Stages of organisation and methodological recommendations are given in the article.