ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО ЛОГІКО-МАТЕМАТИЧНОГО РОЗВИТКУ ДІТЕЙ У РІЗНОВІКОВІЙ ГРУПІ - Підлипняк, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті простежується питання доцільності професійної підготовки студентів до здійснення логіко-математичного розвитку дітей в умовах різновікової групи. Описано зміст, використання активних форм навчання, методи, система формування професійних умінь у майбутніх вихователів у роботі з дітьми. В статье прослеживается вопрос целесообразности профессиональной подготовки студентов к осуществлению логикоматематического развития детей в условиях разновозрастной группы. Описано содержание, использование активных форм учебы, методы, система формирования профессиональных умений у будущих воспитателей в работе с детьми. In the article the question of expedience of professional preparation of students is traced to realization of logik-mathematical development of children in the conditions of різновікової group. Maintenance, use of active forms of studies, methods, is described, system of forming of professional abilities for future educators in-process with children.