ОСОБЛИВОСТІ МЕДІАСОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ - Семчук, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розкриваються особливості медіасоціалізації дітей дошкільного віку. В статье раскрываются особенности медиасоциализации детей дошкольного возраста. The article deals especially mediasotsialzatsiyi preschoolers.