ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЗАНАВЧАЛЬНОЇ РОБОТИ З ПІДЛІТКАМИ У СЕРЕДНІЙ ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙШКОЛІ - Карпенко, Ганна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Розглянуто форми організації діяльності підлітків у позанавчальний час в середній загальноосвітній школі. Визначено напрямки удосконалення навчально-виховної роботи з учнями. Рассмотрены формы организации деятельности подростков во внеучебное время в средней общеобразовательной школе. Определены направления усовершенствования учебно-воспитательной работы с учениками. Features of forms of the organization of activity of teenagers in out-ofclass work of an average comprehensive school are considered. Directions of improvement of teaching and educational work with pupils.