СОЦІАЛІЗАЦІЯ ОСОБИСТОСТІ МОЛОДШОГОШКОЛЯРА В УМОВАХ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ - Коберник, Галина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті раскриті суть, структура, ефективніні умови і эфективні шляхи соціалізації учнів початкових класів загальноосвітньої школи. В статье разкрыты суть, структура, эффективные условия и эффективные пути социализации учеников начальных классов общеобразовательной школы. Essence, structure, pedagogical conditions and efficacious ways of socialization of rural primary school children are considered in the article.