ФОРМУВАННЯ УСПІШНОЇ ОСОБИСТОСТІ ШЕСТИРІЧНОГО ПЕРШОКЛАСНИКА (ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ) - Максимова, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлені результати експериментального дослідження щодо сформованості успішності учнів шестирічного віку у продуктивній діяльності у процесі суб’єкт-суб’єктної взаємодії, аналізуються її рівні у відповідності з виокремленими критеріями та показниками. В статье освящены результаты експериментального исследования сформированности учеников шестилетнего возраста в продуктивной деятельности в процессе субъект-субъектного взаимодействия, анализируются In the article the findings of investigation оf success forming 6-year’s pupil in productive activity in the process of subject – subject interplay is esteemed, its levels are analyzed pursuant to discharged yardsticks and parameters.