ПРОФЕСІОНАЛІЗМ ВЧИТЕЛЯ-ГЕОГРАФА В КОНТЕКСТІ ЙОГО ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Тімець, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті висвітлені питання розвитку професіоналізму вчителя географії в контексті його фахової підготовки. В статье раскрыты вопросы развития профессионализма учителя географии в контексте его профессиональной подготовки. The questions of developing the professionalism of the teacher of geography in the context of his professional training is demonstrating in the article.