ПОЗИТИВНІ Й НЕГАТИВНІ СТОРОНИ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ - Фоміних, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються позитивні й негативні сторони використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі середньої загальноосвітньої школи. В статье рассматриваются позитивные и негативные стороны использования информационно-коммуникативных технологий в учебно-воспитательном процессе средней общеобразовательной школы. Positive and negative aspects of using information and communication technologies at school have been analyzed in the article.