ІМІДЖ-СТУДІЯ ЯК ЕФЕКТИВНА ФОРМА ІНТЕРАКТИВНОГО НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ - Чипиленко, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
В статті висвітлюється проблема створення професійного іміджу майбутніх фахівців засобами інтерактивного навчання, пропонується оригінальна форма роботи із студентами в цьому напрямку. В статье освящается проблема создания профессионального имиджа будущих профессионалов способами интерактивного обучения, предлагается оригинальная форма работы со студентами в этом направлении. The problem of creating of the professional image of future specialists through interactive studying is considered in the article under study. The original form of work with students is suggested.